Пригответе кожата си за пролетта - Студио за красота Anette Cosmetic
Студио за красота Anette Cosmetic

Пригответе кожата си за пролетта

Зимата е към своя край, време е да настроим тялото и душата си за пролетта и да се разделим с вредите, които студът е причинил на кожата на лицето ни. За съжаление само използването на козметика не е достатъчно, за да се хидратира и обнови тя. Добрата новина е, че на помощ идват разкрасителните процедури, които са на-ефективното средство за повдигане на самочувствието. Ето кои са терапиите, които гарантирано ще ви върнат сияния тен и свежия външен вид:

Химичен пилинг

Ако искате мигновен ефект, химичният пилинг е за Вас. При него се използват слаби органични киселини, които реагират с кожата,причиняват контролирано разрушаване на различно ниво – на структурата и вида й. По този начин горният слой на кожата е обновен, премахнати са неравностите, бръчките, пигментните петна и белезите от акне. А промяната в структурата й я стимулира да образува повече колаген – символът на младостта. Така лицето засиява, кожата изглежда значително по-млада и хидратирана. Процедурата е изключително подходяща за все още мрачните месеци,  защото не трябва да се излагате на слънце след нея. Кожата на лицето ви ще е толкова свежа и гладка, че няма да имате нужда от грим!

Carboxy Combo CO2

Безиглената карбокси терпия е неивазивен начин за експресен лифтинг, озаряване на тена и решаване на широк спектър от естетически проблеми. Процедурата изглажда бръчките, моделира контура на лицето, повишава еластичността, облекчава акнето, избистря пигментните петна и свива порите. Няма възстановителен период или зачервяване, което я прави подходяща, дори при подготовката за празничен повод.

Pistor Eliance

Пистолетът за иглена мезотерапия е  бърз, безболезнен и с видим ефект от първата процедура. Чрез леки убождания в горния слой на кожата се инжектира хиалуронова киселина. Могат да се изберат конкретни участъци или да се направи на цялото лице, дори и устните. Кожата става плътна, хидратирана, блестящо здрава. Бръчките са в миналото! Няма неприятно зачервяване или подуване. Веднага след процедурата можете да нанесете грим или да оставите естественото  й сияние.

Можете и да комбинирате някои от процедурите, за да по-добър ефект или да си закупите пакет. За индивидуална оферта и празнични отстъпки, моя да се свържете с нас на тел. 0888 185 647!

 

© 2024 - Студио за красота Anette Cosmetic. Всички права запазени.

Изработка и поддръжка на уебсайтове, онлайн магазини и сиситеми