Пробиване на уши - Студио за красота Anette Cosmetic
Студио за красота Anette Cosmetic

Пробиване на уши

Със система STUDEX.

СИСТЕМА 75 ™ НА STUDEX®

Открийте предимствата

За Вас и за Вашите клиенти Studex® предлага нова дефиниция на пробиването на уши:

Система 75 ™ на Studex® отговаря оптимално на изискванията за хигиена и стерилност. Към това трябва да се добави и лесната употреба.

Система 75 ™ на Studex® отговаря на всички законови разпоредби и изисквания, валидни за Европа и за останалата част от света.

Система 75 ™ на Studex® съчетава най-високите хигиенни и стерилни стандарти с оптимална лекота на използване. С тази система всеки специалист може да пробие ушите професионално, безшумно и безболезнено, с красиви, хипоалергенни, стерилно опаковани обеци.

Абсолютна хигиенна и стерилност

Всеки стерилен картридж съдържа един брой обеца и една закопчалка. Специалистът поставя стерилния картридж заедно с обецата в инструмента. По време на процеса на пробиване той не докосва в нито един момент стерилните изделия. Ухото на пациента се докосва единствено от стерилния картридж и стерилната обеца.

Сигурен захват

Система 75 ™ на Studex® се лежи удобно в ръката Ви и по този начин гарантира лек и професионален процес на пробиване.

Патентован дизайн

Незначителното подуване и / или зачервяване може да се появи веднага след процедурата по пробиване на ухото – това е нормална реакция на тялото. Това неразположение би трябвало да отмине в рамките на 1-2 часа. Ако се появи неоправдано силна болка, подуване или зачервяване, потърсете незабавно медицинска помощ.


Цени:

  • Пробиване на 1 ухо с хипоалергенна обеца: 50 лв.
  • Пробиване на 2 уши с хипоалергенни обеци: 80 лв.
  • Поставяне на 2 обеци „Комплект Baby Daisy“ със система Studex 75. (Специален комплект за бебета и малки деца, с включена специална кутийка за съхранение на първо зъбче и кичурче коса.): 100.00 лв.

 

© 2024 - Студио за красота Anette Cosmetic. Всички права запазени.

Изработка и поддръжка на уебсайтове, онлайн магазини и сиситеми