Мигли - Студио за красота Anette Cosmetic
Студио за красота Anette Cosmetic

Мигли

Професионално решение.

Ламиниране на мигли

Заглеждали ли сте се в рекламите на спирали за мигли? Това е така, защото мечтаният ефект на гъстите, дълги и извити мигли може да се постигне с процедура за ламиниране на мигли. Представяли ли сте си колко прекрасно би било, ако миглите ви са точно като в рекламата и то по 24 часа в денонощието, без да се притеснявате, че ще се разтече спиралата, че не е здравословно да си лягате с грим или че губите време всяка сутрин, докато се гримирате…

Ето и още нещо интересно: ако досега сте се притеснявали, че изкуствените мигли не могат да постигнат ефекта на естествено красивите мигли, то съвсем спокойно можете да се доверите на нашите специалисти, които използват най-новата технология за трайно извиване на мигли. С тази техника естествената визия Ви е гарантирана! Процедурата прави погледа изразителен и дълбок. Ефектът трае повече от 2 месеца, а процедурата не крие никакви опасности. Използват се специални миниатюрни еднократни ролки, с дебелина в зависимост от желания ефект. С по-дебелите ролки се постига плавна извивка, подходящи са за дълги мигли. По-тънките ролки са подходящи за най-късите мигли. Използва се безвреден за очите гел, който фиксира миглите в желаната форма. Гелът се отмива и се поставя фиксатор, след това се махат ролките и миглите може да се боядисат.

В Anette Aethetic обръщаме внимание не само на миглите. Готови сме да Ви предложим и професионален грим за всякакъв повод – дневен, вечерен или празничен.


Цени:

Ламиниране и боядисване на мигли:

  • Трайно извиване на мигли: 70 лв.
  • Боядисване мигли: 10 лв.
  • Оформяне на вежди/почистване: 10 лв.

 

© 2024 - Студио за красота Anette Cosmetic. Всички права запазени.

Изработка и поддръжка на уебсайтове, онлайн магазини и сиситеми