Кои са признаците на младата и здрава кожа - Студио за красота Anette Cosmetic
Студио за красота Anette Cosmetic

Кои са признаците на младата и здрава кожа

Замислялите сте се защо някои жени изглеждат много по-млади за годините си и често получават комплименти за външния си вид…

Замислялите сте се защо някои жени изглеждат много по-млади за годините си и често получават комплименти за външния си вид? Как, според Вас, изглежда младата кожа? Мислите ли, че всичко е до ген?

Оказва се, че генът повлиява едва 10%. Ниските нива на колаген и еластин са основните „виновници“ са стареенето на кожата. Причините за намаленото производство са различни, като най-силно степента на остаряване се формира от средата и начинът на живот – като се започне от стреса, мръсния въздух, недоспиването, неправилното хранене, тютюнопушенето, прекомерното излагане на слънце и още десетки ежедневни фактори. Кожата започва да губи обем и блясък и се появяват първите признаци на стареене.

Как да си възвърнете отново младежкия вид?

Трите основните признака в цялостното възприятие за младо и здраво лице са равномерен тен, стегната и гладка кожа

Равномерният тен определено допринася за възприятието за възрастта. Пигментните петна, видимите вени и сивкавият тен са признаци на стареене на кожата. Кремовете и геловете с колаген и еластин могат да подобрят тези симптоми, но те работят само върху повърхностния слой на кожата. Най-ефикасното решение за изравняване на тена са апаратните процедури за кислородна мезотерапия. Благодарение на струйно вливане на 98% чист кислород, в кожата се въвежда в дълбочина ампула фитостволови клетки. Още след първата процедура резултатът е видим. Тенът става равномерен, кожата хидратирана и подмладена, а пигментните петна изчезват!

Има различни варианти да стегнете кожата на лицето си, като на-добрият е Carboxy Combo CO2. Професионалната безиглена карбокси терпия е неивазивен начин за експресен лифтинг, озаряване на тена и решаване на широк спектър от естетически проблеми. Carboxy Combo CO2 е корейски сертифициран козметичен продукт на основата на патентован CO2 гел и маска-активатор. Тази терапия стимулира кръвообращението, метаболизма, протеиновия синтез, производството на колаген и тъканната регенерация. Изхвърлят се остатъците от метаболитните процеси, а кожата става по-млада, сияеща, гладка и еластична.

Най-видимият признак на стареене на кожата е появата на фини бръчки и линии.

Всички правим мимики и това кара линиите да се появяват и изчезват. Това са динамичните бръчки. От една възраст натам, обаче, заради загубата на колаген и еластин, динамичните бръчки се превръщат в статични, които не изчезват с мимиките. И това определено допринася за видимо по-възрастен външен вид. Тук вече идва тежката артилерия – Pistor Eliance, Пистолетът за иглена мезотерапия е бърз, безболезнен и с видим ефект от първата процедура. Чрез леки убождания в горния слой на кожата се инжектира хиалуронова киселина. Кожата става плътна, хидратирана, блестящо здрава и най-вече гладка. Бръчките са в миналото!

И разбира се, на-доброто решение е превенцията. Eternal е най-новата и модерна терапия, създадена за да се справи с първите признаци на стареене. Кожата на лицето става по-плътна, подхранена и гладка с луксознта анти-ейдж терапия. Тя подпомага производството на нови, здрави клетки в кожата и по този начин стимулира обновяването ѝ отвътре навън.

За да направите своя индивидуален анти-ейдж план, свържете се с нашите специалисти на 0888 185 647 и запазете час за консултация.

 

© 2024 - Студио за красота Anette Cosmetic. Всички права запазени.

Изработка и поддръжка на уебсайтове, онлайн магазини и сиситеми