Химичен пилинг на лице и шия - Студио за красота Anette Cosmetic
Студио за красота Anette Cosmetic

Химичен пилинг на лице и шия

Стимулира подновяването на повърхностни и дълбоки структурни елементи на кожата.

Химичният пилинг  е лечебен метод, при който се използват химични вещества, реагиращи с горните кожни слоеве и причиняващи контролирано разрушаване на различно ниво. По този начин се стимулира подновяването на повърхностни и дълбоки структурни елементи на кожата. Дълбочината на химичния пилинг, в зависимост от веществата и тяхната концентрация, може да бъде от повърхностен до средно дълбок или дълбок.

Индикациите за провеждане на повърхностен химичен пилинг са: необходимост от хидратация и подмладяване на кожата, мазна, себорейна, акнеична кожа и белези от акне; фотостареене на кожата; пигментация от различно естество; плоски брадавици.

Биостимулиращ и ревитализиращ пилинг BioRePeel

Формулата BioRePeelCI3 позволява да се избегнат инвазивните методи на приложение, които означава: никакви игли, болка или белези след процедурата.

BioRePeelCI3, представен от фирма COSMETIC GROUP, се произвежда в два варианта: за лицето, шията, деколтето, а също за цялото останало тяло. Това позволява да получим желания резултат на комплексно подмладяване на всяка зона от тялото с помощта на един многофункционален продукт. Благодарение на щадящите свойства и способност за възстановяване на хидролипидното фолио BioRePeelCI3 се комбинира с голям брой други процедури, като засилва техния ефект и пести време на клиента. Доказана съвместимост с инжекционни процедури (мезотерапия), фотостимулация, радиочестотни процедури и повърхностни процедури.

Процедурата с биостимулиращия ревитализиращ пилинг BioRePeelCI3 е вълшебен еликсир на младостта, който ви дава власт над времето и ви позволява да го използвате за себе си и своите близки.

Източник: ESTET PORTAL


Цени:

  • 1 процедура лице: 130 лв
  • Пакет от 4 бр: 420 лв

 

© 2024 - Студио за красота Anette Cosmetic. Всички права запазени.

Изработка и поддръжка на уебсайтове, онлайн магазини и сиситеми