Carboxy Combo CO2 - По-млади и красиви за 30 минути - Студио за красота Anette Cosmetic
Студио за красота Anette Cosmetic

Carboxy Combo CO2 – По-млади и красиви за 30 минути

С напредването на годините, кожата започва да губи колаген и еластин, появяват се първите признаци на стареене по лицето и тялото – липса на еластичност, видимо отпусната и неравна кожа, без обем. Лицето придобива изморено изражение, неравен тен и хлътнали бузи. Кожата губи плътност и блясък, бръките стават по-видими. С времето се забавя и притокът на кръв, който осигурява хранителни вещества, а резултатът е по-сивкав тен и  дехидратация. Контурите на тялото се променят, появяват се целулит и неравности по кожата. Решението на тези естетични проблеми е стимулирането на процесите в тялото по естествен начин и ранната превенция с безиглената карбокси терапия  Carboxy Combo CO2.

Защо Carboxy Combo CO2?

Професионалната безиглена карбокси терпия е неивазивен наин за експресен лифтинг, озаряване на тена и решаване на широк спектър от естетически проблеми. Carboxy Combo CO2 е корейски сертифициран козметичен продукт на основата на патентован CO2 гел и маска-активатор.

Как работи?

Нанася се плътен слой гел и се поставя маската-активатор. Маската доставя молекули CO2 в кожата с помощта на DDS (defusing degassing system). Когато въглеродният диоксид от гела се обсорбира от клетките на кожата, червените кръвни телца от хемоглобина освобождават кислород. Този процес насища кожата с кислород, стимулира кръвообращението, метаболизма, протеиновия синтез, производството на колаген и тъканната регенерация. Изхвърлят се остатъците от метаболитните процеси, а кожата става по-млада, сияеща, гладка и еластична.

Carboxy Combo CO2 - По-млади и красиви за 30 минути

Какви са ползите за лицето?

Благодарение на експресния лифтинг, изглеждате подмладени, озарени, с избистрен тен. Процедурата изглажа бръчките, моделира контура на лицето, повишава еластичността, облекчава акнето, избистря пигментните петна, свива порите и е пододящо лечение на купероза.

Какви са ползите за тялото?

Карбокси терепията е решението за по-красиво и слабо тяло. Еластичността на кожата се възвръща, оформя се контура на тялото, редуцират се стриите и се третира начална форма на целулит.

Колко време трае процедурата?

Около 30 мин., което я прави подходяща, дори и в кратката обедна почивка през работната седмица.

Има ли възстановителен период?

Не. Няма зачервяване или дискомфорт,

От колко процедури имам нужда?

Индивидуално е, в зависимост от естетичния проблем, който искате да третирате. За по-добри резултати се препоръват 4-6 проедури /по 1 на седмица/.

Цената на една процедура е 90 лв.

 

© 2024 - Студио за красота Anette Cosmetic. Всички права запазени.

Изработка и поддръжка на уебсайтове, онлайн магазини и сиситеми